Actie - 't mooiste licht | FAKRO

Stapel op jouw ervaring!


Haal dit voorjaar extra voordelig ’t mooiste licht in huis. Heb je in de periode van 1 april t/m 30 juni 2022 één of meer producten uit de stapelkorting selectie van kunststof dakramen, platdakramen of lichtkoepels vlak glas gekocht? Deel dan je ervaring met ons en stapel tot max. € 300 korting!

De actie in het kort


Koop tijdens de stapelkortingsactie één tot maximaal vier producten uit onze stapelkorting selectie van hoogwaardige witte kunststof dakramen en platdakproducten. De actieperiode loopt van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022. Deel je ervaring met ons en laat met sfeerfoto’s zien hoe ’t mooiste licht bij jou thuis eruit ziet. En stapel zo tot wel € 300 korting! De stapelkorting is alleen geldig voor particulieren en kan op maximaal vier producten verzilverd worden. Let op: dit kan tot en met 30 september 2022. Bij deelname ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden. Lees deze vooraf goed door.

Zo doe je mee

 1. Koop in de periode van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022 één of meer FAKRO daglichtoplossingen uit de selectie voor de stapelkortingsactie bij een officieel FAKRO verkooppunt. Bekijk hieronder de deelnemende producten.
 2. Plaats jouw FAKRO daglichtoplossing(en). Richt de ruimte in en maak één of meer sfeerfoto(‘s). Laat hierbij het raam/de ramen én (een deel van) de woon- of werkruimte zien.
 3. Vul het formulier onderaan de pagina in. Vertel kort over jouw ervaring met ’t mooiste licht en upload je foto(’s).
 4. Voeg de aankoopfactuur van het product toe en verzend het formulier.
 5. FAKRO maakt het gestapelde kortingsbedrag naar je over als we alles goed ontvangen hebben.

Deelnemende producten


FAKRO biedt een breed assortiment dakramen, platdakramen en lichtkoepels die passen in elk plat of hellend dak. Onze stapelkorting selectie bestaat uit de populairste witte kunststof dakramen en platdakproducten die zorgen voor een eigentijdse sfeer en mooie lichtinval in elke ruimte in huis. Heb je in de periode van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022 een van onderstaande producten aangeschaft? Dan kun je tot en met 30 september 2022 op maximaal vier producten een mooie korting verzilveren.

Het tuimeldakraam wit

Het uitzet-tuimeldakraam wit

De lichtkoepel met vlak glas

Het platdakraam

Daglichtoplossingen met € 50 stapelkorting

 • Tuimeldakraam kunststof wit: type PTP-V
 • Uitzet-tuimeldakraam kunststof wit: type PPP-V preSelect MAX
 • Lichtkoepel vlak glas: type DXG, DMG en DEG

 

Daglichtoplossingen met € 75 stapelkorting

 • Platdakraam: type DXF, DMF en DEF

Korting bij de FAKRO dakkapel
Een FAKRO dakkapel aangeschaft? Ook dan kun je meedoen met de actie. We berekenen de stapelkorting op basis van het aantal en de types toegepaste dakramen in jouw dakkapel.

Stapelkorting verzilveren


Klaar om jouw ervaring met ’t mooiste licht met ons te delen? Vul dan onderstaand formulier in en voeg maximaal drie foto’s en de aankoopfactuur toe om jouw stapelkorting te verzilveren. Dit kan tot en met 30 september 2022. Bij deelname ga je akkoord met onderstaande actievoorwaarden.
Fill out my online form.

Actievoorwaarden

 • Deze actie wordt aangeboden door FAKRO Nederland bv. Adres: De Ren 34, 6562 JK Groesbeek. Tel: 024 397 8095. E-mail: info@fakronederland.nl.
 • De actie loopt van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft, komen niet in aanmerking voor de stapelkorting. Registreren en claimen van jouw stapelkorting kan tot en met 30 september 2022 (postdatum). Registraties na 30 september 2022 worden niet meer in behandeling genomen. De aanschaf/aankoopdatum is de datum waarop de order door de FAKRO dealer of montagespecialist bij FAKRO Nederland is geplaatst.
 • Registraties zonder volledig ingevuld stapelkorting formulier, zonder foto van het geïnstalleerde product of zonder kopie van de officiële aankoopfactuur worden niet in behandeling genomen. Het is noodzakelijk dat het volgende goed zichtbaar is op de aankoopfactuur (FAKRO behoudt zich het recht deze gegevens te verifiëren):
  • de naam van het verkooppunt/de dealer of de naam van de FAKRO montagespecialist;
  • de aankoopdatum van de producten (het gaat hierbij niet om de offerte-, lever-, montage- of betaaldatum, het gaat alleen om de aankoopdatum – de datum waarop de order bij FAKRO geplaatst wordt);
  • het producttype;
  • de prijs van het product.
 • Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. De hoogte van de stapelkorting is maximaal € 50 of € 75 per aangeschaft daglichtproduct uit de stapelkortingselectie, afhankelijk van het dakraamtype. Hieronder is aangegeven welk bedrag bij welk type daglichtproduct geldt. Per adres/rekeningnummer/order mag er op maximaal 4 daglichtoplossingen uit de stapelkortingselectie een stapelkortingsbedrag aangevraagd worden. Verschillende typen mogen gecombineerd worden.
 • Alleen de volgende typen daglichtoplossingen zijn onderdeel van deze actie:
  • € 50 stapelkorting voor dakraamtypes PTP-V, PPP-V PreSelect MAX, DXG, DMG of DEG.
  • € 75 stapelkorting voor dakraamtypes DXF, DMF of DEF (Solar).
 • Deelname aan de actie met een FAKRO dakkapel is mogelijk. De korting wordt in dit geval berekend op het aantal en de deelnemende types FAKRO dakramen (PTP-V en/of PPP-V) in de dakkapel (tot maximaal 4 dakramen).
 • Dakramen met optie elektrisch (Z-Wave, wifi en solar) zijn uitgesloten van deelname.
 • Het maximaal uit te betalen bedrag is vastgesteld op € 300,- per adres/rekeningnummer. Het is niet mogelijk om meerdere aanvragen per adres in te dienen.
 • Het is alleen toegestaan om actieproducten aan te schaffen via een officieel FAKRO Nederland verkooppunt, zoals hier vermeld op de website. Het is voor FAKRO montagespecialisten (zoals vermeld op montagedienst.fakro.nl) toegestaan om via dit verkooppunt de actieproducten voor de eindgebruiker in te kopen en te monteren.
 • U kunt alleen gebruik maken van de actie door het (online) stapelkortingsformulier volledig en naar waarheid in te vullen en te versturen met een kopie van de aankoopfactuur van het officiële verkooppunt of van de FAKRO montagespecialist. Dit kan op de volgende manier:
  • Ga naar www.hetmooistelicht.nl/actie. Vul het formulier volledig en naar waarheid in, voeg een foto van de ingerichte ruimte met het gemonteerde product en een kopie van de aankoopfactuur als bijlage toe en klik op de knop ‘verzilver je korting’.
 • Vragen over de stapelkortingsactie en het verzilvertraject kunnen uitsluitend gesteld worden via marketing@fakronederland.nl of via 024 397 8095.
 • De actie geldt uitsluitend voor de eindgebruiker en is alleen geldig in Nederland. Bedrijven, instellingen en FAKRO werknemers zijn uitgesloten van deelname. Het is voor deze partijen niet toegestaan deel te nemen namens hun klanten.
 • De stapelkorting wordt, na goedkeuring van de aanvraag, binnen 6 weken op het door de deelnemer opgegeven IBAN uitgekeerd. Het bedrag kan enkel op een Nederlands rekeningnummer gestort worden.
 • Toegestuurde stapelkortingsaanvragen worden door FAKRO Nederland beoordeeld op correctheid. Deelnemer ontvangt na registratie een bevestigingsmail van de registratie.
 • FAKRO Nederland behoudt het recht de actie tussentijds te wijzigen, zonder dat FAKRO Nederland daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens deelnemer. Wijziging van de actie zal door FAKRO Nederland bekend gemaakt worden via www.hetmooistelicht.nl/actie.
 • FAKRO Nederland behoudt het recht een deelnemer te weigeren wanneer deze één van de actievoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven of wanneer de betreffende deelnemer de actie probeert te manipuleren. FAKRO Nederland kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en geldige inschrijving op het door hen opgegeven woon- of verblijfadres.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van FAKRO Nederland.
 • Door deelname aan deze actie ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.
 • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- of typefouten in deze actievoorwaarden.

 

Verwerking van persoonsgegevens
Bij deelname aan deze actie geef je FAKRO Nederland toestemming je persoonsgegevens te verwerken en op te slaan. We doen dit altijd met de uiterste zorg. We delen je gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de actie, zoals hieronder gespecificeerd.

 • Bij deelname geef je FAKRO Nederland toestemming jouw ervaring inclusief foto(‘s) en voornaam te delen op FAKRO’s social media kanalen en websites.
 • Het deelnameformulier wordt aangeboden door de dienstverlener Wufoo. Dit betekent dat de gegevens via de servers van deze dienst worden verwerkt. Lees hier meer over de wijze waarop ze dit doen. Wil je je gegevens niet via deze weg verzenden, dan kun je contact met ons opnemen via marketing@fakronederland.nl.
 • Verstrekte gegevens worden door FAKRO Nederland alleen gebruikt om aan de verplichtingen van de actie te voldoen en om anderen te inspireren met jouw ervaringsverhaal.
 • FAKRO Nederland bewaart de verstrekte gegevens zolang als noodzakelijk is voor de verwerking van deze actie met een maximum van twee jaar of voor zolang FAKRO Nederland daartoe verplicht is op grond van toepasselijke wetgeving. Na die tijd zullen we je gegevens anonimiseren of vernietigen.
 • Je behoudt het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met marketing@fakronederland.nl. Je hebt ook het recht contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens voor vragen of klachten over de verwerking van je persoonsgegevens door FAKRO.

De verstrekte gegevens worden met de volgende doelen verzameld:

 • Voor- & achternaam: om je persoonlijk aan te spreken, vragen wij een voor- en achternaam. We gebruiken deze gegevens ook om de deelname te registreren en eventuele fraude met de actie te voorkomen. Mocht er een foto gepubliceerd worden, dan zullen we hierbij altijd alleen een voornaam vermelden.
 • E-mailadres: per e-mail ontvang je van ons een bevestiging van deelname. Ook met de winnaars nemen wij via deze weg contact op. In sommige gevallen zullen we aanvullende informatie vragen bij een foto. In dit geval nemen we ook per e-mail contact op.
 • Aankoopfactuur: de aankoopfactuur is nodig om te voldoen aan de voorwaarden van de actie. Hiermee toon je aan de eigenaar te zijn van de FAKRO producten, controleren we of het product via een officieel verkooppunt is aangeschaft en bepalen we de hoogte van een eventueel uitkeringsbedrag.
 • Fotomateriaal: we vragen je foto’s te delen, zodat wij ook anderen kunnen inspireren in de toepassing van FAKRO daglichtproducten en het binnenhalen van ’t mooiste licht in huis.
 • Overige informatie die in correspondentie wordt verstrekt: het kan dat we per e-mail contact opnemen om nog wat aanvullende vragen te stellen. We doen dit om het ervaringsverhaal verder uit te diepen.

Gebruiksrecht foto’s
Met deze actie verzamelen we persoonlijke ervaringen met onze producten. Deze ervaring gebruiken we om anderen te inspireren via onder andere onze Social Media kanalen en de website www.hetmooistelicht.nl. Wanneer je een foto upload of op een andere wijze met FAKRO Nederland deelt ten behoeve van de actie, dan kunnen we deze foto inzetten voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de actie:

 • Geef je FAKRO Nederland onherroepelijk toestemming voor het gebruik van de foto’s gedeeld in de actie inclusief het onbeperkte en exclusieve auteursrecht daarop.
 • Garandeer je maker (rechthebbende) te zijn van de foto’s en bevoegd te zijn deze overeenkomst aan te gaan en de rechten toe te kennen aan FAKRO Nederland;
 • Garandeer je uitdrukkelijke toestemming te hebben namens alle personen die op de foto staan afgebeeld om het gebruik van de foto’s door FAKRO Nederland toe te staan. In het geval van minderjarigen op de foto heb je toestemming van de wettelijke vertegenwoordigers van de desbetreffende minderjarige.
 • Sta je er voor in dat de foto’s en het aan FAKRO Nederland toegestane gebruik geen inbreuk maken op rechten van derden. Voor zover toegestaan doet deelnemer afstand van zijn/haar eventuele persoonlijkheidsrechten;
 • Behoudt FAKRO Nederland het recht om foto’s op elk gewenst moment en zonder opgaaf van reden te verwijderen.

– einde actievoorwaarden –