Overal in huis ‘t mooiste licht


Haal ’t mooiste licht nu extra voordelig naar binnen met een dakraam, platdakraam of lichtkoepel van FAKRO. Koop tijdens onze stapelkortingsactie een of meer producten uit onze ’t mooiste licht selectie van eigentijdse witte dakramen en stapel je korting tot wel € 200.

Korting stapelen tot € 200


Koop in de periode van 15 mei t/m 31 juli 2018 bij een officieel FAKRO verkooppunt een of meerdere daglichtoplossingen uit onze ’t mooiste licht selectie. Deze bestaat uit eigentijdse witte (plat)dakramen en lichtkoepels met vlak glas die ervoor zorgen dat het binnenvallende zonlicht de ruimte extra mooi verlicht. FAKRO betaalt je na aankoop het kortingsbedrag terug. De stapelkorting is alleen geldig voor particulieren en kan op maximaal 4 producten verzilverd worden. Bij deelname ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden. Lees deze vooraf goed door.

Ja, ik wil korting stapelen

 1. Kies
  Kies één tot maximaal vier daglichtoplossingen uit onze ’t mooiste licht selectie van witte dakramen. Bij elk product staat de stapelkorting vermeld.
 2. Koop
  Koop je daglichtoplossing(en) bij een officieel FAKRO verkooppunt bij jou in de buurt. Bij meer dan één dakraam, platdakraam of lichtkoepel uit onze ’t mooiste licht selectie stapel je de korting tot een maximum van € 200. De korting kan op maximaal vier producten verzilverd worden.
 3. Verzilver
  Verzilver jouw korting door het online formulier* in te vullen.

* Of download de actieflyer. Vul deze in en stuur deze met een kopie van de aankoopfactuur naar FAKRO Nederland, De Ren 34, 6562 JK Groesbeek o.v.v. stapelkortingsactie. FAKRO berekent jouw totale stapelkorting en stort het bedrag binnen zes weken op je bankrekening.

Producten met stapelkorting


FAKRO biedt een breed assortiment dakramen, platdakramen en lichtkoepels die passen in elk plat of hellend dak. Onze ’t mooiste licht selectie bestaat uit de populairste witte dakramen die zorgen voor een eigentijdse sfeer en mooie lichtinval in elke ruimte in huis. Hieronder staan de producten die meedoen aan de actie en de bijbehorende stapelkorting. De korting is te verzilveren op maximaal vier producten.

Het tuimeldakraam wit

Het uitzet-tuimeldakraam wit

Het tuimeldakraam met benedenlicht wit

De lichtkoepel met vlak glas

Het balkondakraam wit

Het platdakraam

Daglichtoplossingen met € 25 stapelkorting

 • Tuimeldakraam wit: type FTW-V, FTU-V en PTP-V
 • Uitzet-tuimeldakraam wit: type FPU-V en PPP-V
 • Tuimeldakraam met benedenlicht wit: type FDY-V/U
 • Lichtkoepel vlak glas: type DXG, DMG en DEG

 

Daglichtoplossingen met € 50 stapelkorting

 • Balkondakraam wit: FGH-V/U
 • Platdakraam: type DXF, DMF en DEF

 

Benieuwd welke daglichtoplossing het beste bij jouw woonwensen past? Laat je adviseren door een adviseur van ’t mooiste licht. Of klik hier voor meer productinformatie.

Stapelkorting verzilveren


Gefeliciteerd met je keuze voor ’t mooiste licht met een daglichtoplossing van FAKRO. Vul hieronder je gegevens in om jouw stapelkorting te verzilveren. Dit kan tot en met 31 augustus 2018. Bij deelname ga je akkoord met onderstaande actievoorwaarden.
Fill out my online form.

Actievoorwaarden

 • De actie loopt van 15 mei t/m 31 juli 2018. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft, komen niet in aanmerking voor de stapelkorting. Registreren en claimen van jouw stapelkorting kan tot en met 31 augustus 2018 (postdatum). Registraties na 31 augustus 2018 worden niet meer in behandeling genomen. De aanschaf/aankoopdatum is de datum waarop de order door de FAKRO dealer of montagespecialist bij FAKRO Nederland geplaatst is.
 • Registraties zonder volledig ingevuld stapelkorting formulier of zonder kopie van de officiële aankoopfactuur worden niet in behandeling genomen. Het is noodzakelijk dat het volgende goed zichtbaar is op de aankoopfactuur (FAKRO behoudt zich het recht deze gegevens te verifiëren):
  • de naam van het verkooppunt/de dealer of de naam van de FAKRO montagespecialist;
  • de aankoopdatum van de producten (het gaat hierbij niet om de offerte-, lever-, montage- of betaaldatum, het gaat alleen om de aankoopdatum – de datum waarop de order bij FAKRO geplaatst wordt);
  • het producttype;
  • de prijs van het product.
 • Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. De hoogte van de stapelkorting is € 25 of € 50 per aangeschaft product, afhankelijk van het dakraamtype. Hieronder is aangegeven welk bedrag bij welk type dakraam geldt. Per adres/rekeningnummer mag er op maximaal 4 daglichtoplossingen uit de selectie een stapelkortingsbedrag aangevraagd worden. Verschillende typen mogen gecombineerd worden.
 • Alleen de volgende dakraamtypen zijn onderdeel van deze actie:
  • € 25 stapelkorting bij dakraamtype FTW-V, FTU-V, PTP-V, FPU-V PreSelect, PPP-V PreSelect, FDY-V/U Duet proSky, DXG, DMG of DEG.
  • € 50 stapelkorting bij dakraamtype FGH-V/U Galeria, DXF, DMF of DEF.
 • Dakramen met optie elektrisch (Z-Wave) zijn uitgesloten van deelname.
 • Het maximaal uit te betalen bedrag is vastgesteld op € 200 per adres/rekeningnummer. Het is niet mogelijk om meerdere aanvragen per adres in te dienen.
 • Het is alleen toegestaan om actieproducten aan te schaffen via een officieel FAKRO Nederland verkooppunt, zoals hier vermeld op de website. Het is voor FAKRO montagespecialisten (zoals vermeld op montagedienst.fakro.nl) toegestaan om via dit verkooppunt de actieproducten voor de eindgebruiker in te kopen en te monteren.
 • U kunt alleen gebruik maken van de actie door het (online) stapelkorting formulier volledig en naar waarheid in te vullen en te versturen met een kopie van de aankoopfactuur van het officiële verkooppunt of van de FAKRO montagespecialist. Dit kan op twee manieren:
  • Online: ga naar www.hetmooistelicht.nl/actie. Vul het formulier volledig en naar waarheid in, voeg een kopie van de aankoopfactuur als bijlage toe en klik op de knop om te verzilveren.
  • Per post: FAKRO Nederland B.V., De Ren 34, 6562 JK Groesbeek o.v.v. stapelkorting actie (FAKRO Nederland vergoedt geen frankeerkosten). Download hier de actieflyer die u kunt invullen.
 • Vragen over de stapelkorting actie en het verzilvertraject kunnen uitsluitend gesteld worden via marketing@fakronederland.nl of via 024 397 8095.
 • De actie geldt uitsluitend voor de eindgebruiker en is alleen geldig in Nederland. Bedrijven, instellingen en FAKRO werknemers zijn uitgesloten van deelname. Het is voor deze partijen niet toegestaan deel te nemen namens hun klanten.
 • De stapelkorting wordt, na goedkeuring van de aanvraag, binnen 6 weken op het door de deelnemer opgegeven IBAN uitgekeerd. Het bedrag kan enkel op een Nederlands rekeningnummer gestort worden.
 • Toegestuurde stapelkortingsaanvragen worden door FAKRO Nederland beoordeeld op correctheid. Deelnemer ontvangt na registratie een bevestigingsemail van de registratie.
 • FAKRO Nederland behoudt het recht de actie tussentijds te wijzigen, zonder dat FAKRO Nederland daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens deelnemer. Wijziging van de actie zal door FAKRO Nederland bekend gemaakt worden via www.hetmooistelicht.nl/actie.
 • FAKRO Nederland behoudt het recht een deelnemer te weigeren wanneer deze één van de actievoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven of wanneer de betreffende deelnemer de actie probeert te manipuleren. FAKRO Nederland kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en geldige inschrijving op het door hen opgegeven woon- of verblijfadres.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van FAKRO Nederland.
 • Door deelname aan deze actie ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.
 • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- of typefouten in deze actievoorwaarden.
 • Deze actie wordt aangeboden door FAKRO Nederland B.V. Adres: De Ren 34, 6562 JK Groesbeek. Tel: 024 3978095. E-mail: info@fakronederland.nl.
Verwerking van de gegevens
Om deel te nemen aan deze actie geef je FAKRO Nederland toestemming je persoonlijke gegevens te verwerken. Graag vertellen we je meer over de manier waarop dit gebeurd.
 • Bij deelname aan deze actie ga je ermee akkoord dat FAKRO Nederland toegezonden gegevens verwerkt en opslaat.
 • Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na ontvangst niet verstrekt aan derden.
 • FAKRO Nederland gebruikt de gegevens uitsluitend om aan de verplichtingen van de stapelkorting actie te voldoen, inzicht te krijgen in het aankoopproces en voorziet je enkel van gerichte productinformatie ter ondersteuning van jouw aankoop. Met persoonsgegevens verifiëren wij of de deelnemer een rechtsgeldig persoon is en sluiten wij meerdere deelnames per adres uit. Bankgegevens zijn nodig om het stapelkortingsbedrag uit te keren. Beantwoorde vragen omtrent de aankoop en actie worden gebruikt om inzicht te krijgen in het keuzeproces en de toepassing van de gekozen producten.
 • Eventuele communicatie omtrent de actie gebeurt per e-mail. Via deze weg houden we je op de hoogte van de status van de deelname en informeren we (max. 2 berichten) je over het onderhoud van je gekozen product. Heb je in het formulier aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van nieuws en toekomstige acties, dan ontvang je per e-mail ook een digitale nieuwsbrief.
 • Het online verzilverformulier wordt aangeboden door de dienstverlener Wufoo. Dit betekent dat de gegevens via de servers van deze dienst worden verwerkt. Lees hier meer over de wijze waarop ze dit doen. Wil je je gegevens niet via de digitale weg verzenden, dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan de actie door de ingevulde actieflyer per post toe te sturen aan FAKRO Nederland.
 • FAKRO Nederland bewaart de verstrekte gegevens zolang als noodzakelijk is voor de verwerking van deze actie of voor zolang FAKRO Nederland daartoe verplicht is op grond van toepasselijke wetgeving. Na die tijd zullen we je gegevens anonimiseren of vernietigen.
 • Je behoudt het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met info@fakronederland.nl. Je hebt ook het recht contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens voor vragen of klachten over de verwerking van je persoonsgegevens door FAKRO.