Badkamer - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je badkamer

’t Mooiste licht in iedere badkamer via een FAKRO dakraam

Het mooiste licht komt direct van de zon. Het geeft energie, laat je genieten en kleurt je dag. Voor elke badkamer de juiste daglichtoplossing om volledig tot rust te komen.

Zorgeloos genieten van licht in jouw badkamer

Een badkamer is vaak meer dan alleen de ruimte waarin je je wast en tanden poetst. Het is een plek van warmte en ontspanning. Het is ook meestal de eerste plek waar je naartoe gaat nadat je wakker bent geworden. Een dakraam zorgt ervoor dat je direct in een heerlijk lichte ruimte stapt. Eentje die ook nog eens goed geventileerd is en waar vocht geen probleem kan vormen.

Ontspan en verfris: creëer de perfecte badkamer met de dakramen van FAKRO

Met FAKRO dakramen wordt jouw badkamer díe bijzondere plek in huis waar je volledig kunt ontspannen en weer opladen. Onze zeer vochtbestendige tuimeldakramen zijn niet alleen een perfecte keuze voor ’t mooiste licht. Ze zorgen ook voor automatische ventilatie en isolatie. En wil je meer privacy? Denk dan eens aan melkglas waardoor niemand naar binnen kan kijken. Voor het ultieme gemak kun je ook kiezen voor elektrische bediening voor zowel je ramen als eventuele zonwering. Luxe in overvloed dus.

Laat je inspireren

Je wilt je, slaapkamer, woonkamer, keuken of kinderkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download