Creëer licht en ruimte met de FAKRO Dakkapel - 't mooiste licht | FAKRO
luxbox-dakkapel

Creëer licht en ruimte met de FAKRO Dakkapel

De FAKRO dakkapel is het moderne alternatief op de traditionele dakkapel. Hiermee creëer je een zee van ’t mooiste licht én extra ruimte in huis! Door de slimme constructie is het mogelijk om verschillende soorten dakramen te combineren en levert dit maximaal tien keer zoveel lichtinval op.  Je hebt keus uit drie verschillende modellen, met ieder hun eigen unieke kenmerken.

  Optimale isolatie
  Een echte ruimtewinner
  Elektrische bediening voor de dakramen mogelijk
  Vergunningsvrij te plaatsen (vraag na bij jouw gemeente)
  Originele  FAKRO binnen- en buitenzonwering mogelijk

De slimme oplossing voor extra ruimte

Een FAKRO dakkapel vult iedere ruimte met het mooiste licht.  Daarnaast laat het de ruimte ook nog groter lijken, omdat het veel natuurlijk daglicht binnen laat. Er zijn meerdere typen dakkapellen beschikbaar en deze kun je samenstellen door verschillende dakramen te combineren. Zo creëer je een moderne dakkapel die past bij jouw persoonlijke woonwensen.

De dakkapellen van FAKRO zijn binnen 1 dag te plaatsen. Zo staat je woning nooit te lang open voor de weersinvloeden. De dakkapel Basis en Plus bestaan uit een montagepakket welke van binnenuit worden opgebouwd in het dak. Dakkapel Lux wordt als compleet product met een hijskraan op het dak geplaatst. In de meeste gevallen is er voor de plaatsing geen vergunning nodig. Dit komt omdat de slimme constructie binnen 60 cm van het dakvlak blijft.

Hieronder een overzicht van de verschillende typen dakkapellen.

Dakkapel - Basis

Dakkapel Basis

Deze dakkapel is een slimme en voordelige oplossing voor extra licht en ruimte. Het zorgt voor een verhoogde plaatsing in het dak en kunt dit combineren tot drie FAKRO dakramen naast elkaar.

  Voor dakhellingen van 10-75°
  Eenvoudige en snelle installatie van binnenuit
  Combineert tot drie FAKRO dakramen naast elkaar

Dakkapel - Plus

Dakkapel Plus

Voeg zichtbare gebruiksmeters toe aan de kamer met deze dakkapel. Het is mogelijk om veel verschillende typen FAKRO dakramen erin te plaatsen, zoals het populaire tuimeldakraam.

  Voor dakhellingen van 35-70°
  Geleverd als compleet bouwpakket
  Eenvoudige en snelle installatie van binnenuit

Dakkapel Lux

In deze moderne dakkapel is het mogelijk om tien(!) verschillende typen en maten FAKRO dakramen erin te plaatsen. Daarbij kunnen alle ramen worden voorzien van (automatische) zonwering.

  Voor dakhellingen van 35-65°
  Meer ruimte & extra lichtinval
  Binnen één dag te plaatsen met behulp van een hijskraan