Keuken - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je keuken

Liefde gaat door de maag...

Als dat zo is dan is de keuken natuurlijk een heel belangrijke ruimte in jouw huis! Hier worden etentjes voor vrienden en familie (voor)bereid. Verjaardagstaarten gebakken, kerstdiners gemaakt of het ontbijt voor geliefde. Zorg dus ook hier voor zoveel mogelijk (dag)licht.

Dit zorgt niet alleen voor meer veiligheid wanneer je druk bezig bent met het snijden of schillen van verschillende ingrediënten. Het verhoogt ook je creativiteit en de algemene sfeer in de keuken. Dus of je nou een keukenprins of prinses bent of niet, zoveel mogelijk daglicht op de plek waar gekookt wordt maakt gerechten ongetwijfeld lekkerder. En herinneringen nog mooier.

Optimale ventilatie voor jouw gezonde keuken

Net als een badkamer is ook de keuken een vochtige ruimte. Er ontstaat natuurlijk veel damp door het koken van verschillende dingen. Veel wordt afgevoerd door een afzuigsysteem. Maar goede ventilatie via (dak)ramen is essentieel om een keuken gezond en fris te houden. Zo verdwijnen luchtjes en overtollige damp waardoor je iedere dag weer opnieuw het lekkerste eten kunt bereiden.

Laat je inspireren

Je wilt je, slaapkamer, badkamer, woonkamer of kinderkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download