Slaapkamer - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je slaapkamer

’t Mooiste licht in iedere slaapkamer via een FAKRO dakraam

Het mooiste licht komt direct van de zon. Het geeft energie, laat je genieten en kleurt je dag. Voor elke slaapkamer de juiste daglichtoplossing om volledig tot rust te komen.

Optimaliseer je slaapomgeving

Je slaapkamer is dé plek bij uitstek waar je aan het eind van je dag tot rust wilt komen. Dat lukt het best in een lichte en rustgevende omgeving. Met dakramen creëer je al snel deze perfecte sfeer. En met goede ventilatie houd je de lucht op je slaapkamer gezond. Zo zorg je voor een optimale nachtrust en ontwaak je vol energie aan de volgende dag.

Creëer een rustgevende slaapkamer FAKRO dakramen

FAKRO biedt verschillende dakramen die jouw slaapkamer tot een heerlijke en rustgevende ruimte omtoveren. Je bent in ieder geval verzekerd van een makkelijke handgreep aan de onderkant en goede isolatie met (in ieder geval) HR++ beglazing. Wil je nog wat langer blijven liggen? Kies dan ook voor onze verduisterende rolgordijnen. En met de elektrisch bedienbare ramen en zonweringen hoef je niet eens je bed uit voor wat extra licht of lucht! . Combineer deze en wissel het af voor een geheel eigen sfeer. Laat daarnaast ook voldoende daglicht in de slaapkamer binnenvallen door bijvoorbeeld een dakraam of lichtkoepel. Daglicht bepaalt voor een groot deel je stemming en gevoel. Ochtendlicht maakt dat je energie gaat stromen, zodat je klaar bent voor een nieuwe dag.

Laat je inspireren

Je wilt je, badkamer, woonkamer, keuken of kinderkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download