‘Eindelijk heb ik een comfortabele logeer- en studeerkamer’ - 't mooiste licht | FAKRO

‘Eindelijk heb ik een comfortabele logeer- en studeerkamer’

Niels: ‘Ik had een dakraam dat zorgde voor lekkage. Heel vervelend, dus besloot ik het dakraam te laten vervangen door een dakraam van FAKRO. Het aanvragen van een offerte ging heel eenvoudig via hun website. Net als het vinden van een vakman voor de montage.’

‘Ik ben superblij dat de kamer nu eindelijk droog is. De zon schijnt een groot deel van de dag naar binnen. Hierdoor is het in de kamer aangenaam warm en ben ik er graag. Van het een komt het ander. Na het raam heb ik ook de inrichting aangepakt. Eindelijk heb ik nu een comfortabele logeer- en studeerkamer.’Hulp nodig bij het kiezen van de juiste daglichtoplossing? FAKRO helpt je graag.

Ja, ik ontvang graag de consumentenbrochure.

Na je aanvraag ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met een downloadlink naar de brochure. 

Door je gegevens in te vullen ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid. En geef je FAKRO toestemming om je maximaal vijf keer per jaar productinformatie te sturen. Je kunt je op ieder moment afmelden voor deze berichten.