Kinderkamer - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je kinderkamer

Maak van een kinderkamer een speelparadijs

De kinderkamer is niet alleen de plek waar geslapen wordt. Het is de ruimte waar jouw kleintje overdag heerlijk kan spelen, stoeien, leren en knutselen. Om ‘s avonds weer helemaal tot rust te komen na alle beleefde avonturen. Veel natuurlijk licht stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen. En net als volwassenen slapen ze daardoor ’s avonds ook beter. Helemaal wanneer de kamer dan ook helemaal verduisterd wordt. Met FAKRO dakramen en zonweringen creëer je een ideale basis voor je kinderkamer.

Gezond en veilig slapen

Behalve een optimale lichtinval zorgen geïntegreerde ventilatieroosters in onze dakramen ook voor een gezonde en frisse lucht. En met onze ruime keuze (binnen)zonweringen zorg je met een kleurtje direct voor een unieke sfeer. Dankzij ons topSafe systeem is het dakraam ook nog eens extra veilig voor inbraak. Zo slaapt iedereen beter in huis.

Laat je inspireren

Je wilt je, slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download