Kinderkamer - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je kinderkamer

’t Mooiste licht in de kinderkamer met dakramen van FAKRO

Het mooiste licht komt direct van de zon. Het geeft energie, laat je genieten en kleurt je dag. Voor elke kinderkamer de juiste daglichtoplossing om volledig tot rust te komen.

Laat je kinderkamer schitteren met de dakramen van FAKRO

De kinderkamer is een plek van fantasie, rust en groei. Het is de ruimte waar jouw kleintje tot rust komt na een drukke dag vol avonturen. Een lichte omgeving draagt bij aan een goede nachtrust en een optimale ontwikkeling. Met FAKRO dakramen creëer je moeiteloos deze ideale sfeer. En dankzij goede ventilatie blijft de lucht in de kamer fris en gezond, zodat je kinderen elke dag weer ontwaken vol energie.

Rust en comfort in jouw kinderkamer

FAKRO biedt een aanbod aan dakramen die jouw kinderkamer omtoveren tot een oase van rust en comfort. Onze dakramen zijn voorzien van een handgreep aan de onderzijde en hoogwaardige isolatie met HR++ beglazing. Voor een nog betere nachtrust kun je kiezen voor onze verduisterende rolgordijnen. En met elektrisch bedienbare ramen en zonweringen hoef je niet eens uit bed te komen voor wat extra licht of frisse lucht!

Laat je inspireren

Je wilt je, slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download