Woonkamer - 't mooiste licht | FAKRO

Geniet van ’t Mooiste licht in je woonkamer

’t Mooiste licht in iedere woonkamer via een FAKRO dakraam

Het mooiste licht komt direct van de zon. Het geeft energie, laat je genieten en kleurt je dag. Voor elke woonkamer de juiste daglichtoplossing om volledig tot rust te komen.

De ideale daglicht oplossing voor jouw woonkamer

Geen andere ruimte in huis wordt zoveel gebruikt als een woonkamer. Het is dan ook niet vreemd dat hier de meeste aandacht naar uitgaat wat betreft inrichting en sfeer. Natuurlijk daglicht draagt hier enorm aan bij. Vooral dakramen zorgen voor veel (extra) licht en zorgen zo voor een gezonde en prettige leefruimte. Of het nou kletsend met familie of vrienden, lekker lui op je bank liggend of spelletjes spelend aan een tafel is; in je woonkamer leef je het meest. Veel licht maakt dat leven nog veel mooier en leuker.

Creëer een stralende woonkamer met de perfecte daglichtoplossing

FAKRO biedt verschillende mogelijkheden die jouw woonkamer nog ruimer en lichter maken. Denk maar eens aan meerdere dakramen naast of onder elkaar. Of een dakkapel waarmee je in één klap niet alleen meer licht maar ook ruimte creëert. Heb je geen buitenruimte maar wil je toch die ervaring? Denk dan eens aan ons balkondakraam. Hiermee zorg je er echt voor dat je buiten een beetje naar binnen haalt.

Laat je inspireren

Je wilt je, slaapkamer, badkamer, keuken of kinderkamer van meer licht voorzien?
Voor elke ruimte onder een plat of hellend dak heeft FAKRO een daglichtoplossing. Daarmee creëer je ook in jouw huis overal ’t mooiste licht. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Advies op maat

Bekijk hier onze consumentenbrochure 2022

Laat je inspireren door de selectie FAKRO producten voor ’t mooiste licht in de nieuwe consumentenbrochure. Blader door de brochure of kies voor een download om deze later nog eens rustig te bekijken.

 

 Download