‘Zorgen voor meer lichtinval is een van de beste aanpassingen aan ons huis geweest’ - 't mooiste licht | FAKRO

‘Zorgen voor meer lichtinval is een van de beste aanpassingen aan ons huis geweest’

Mark: ‘We hebben een houten bungalow in een prachtige groene omgeving. Een heerlijke en bijzondere plek. Door de vele hoge bomen om ons heen kwam er alleen weinig daglicht naar binnen. We besloten daarom drie FAKRO dakramen in de nok te plaatsen. Het verschil met de oude situatie is enorm. De kamer is nu gehuld in een zee van licht! Het is echt een van de beste aanpassingen aan ons huis die wij de afgelopen tijd hebben gedaan.

We hebben de dakramen zelf geïnstalleerd, dat was goed te doen. Al moet ik erbij zeggen dat de handleiding van mij best nog wat gedetailleerder had gemogen. Het voordeel van deze kunststof dakramen is ook dat ze weinig onderhoud vragen. Op zo’n lastig bereikbare plek wel zo handig.’Hulp nodig bij het kiezen van de juiste daglichtoplossing? FAKRO helpt je graag.

Ja, ik ontvang graag de consumentenbrochure.

Na je aanvraag ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met een downloadlink naar de brochure. 

Door je gegevens in te vullen ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid. En geef je FAKRO toestemming om je maximaal vijf keer per jaar productinformatie te sturen. Je kunt je op ieder moment afmelden voor deze berichten.