‘Vanuit ons bed op onze oude boerderijzolder kijken we nu naar de sterren’ - 't mooiste licht | FAKRO

‘Vanuit ons bed op onze oude boerderijzolder kijken we nu naar de sterren’

Martijn: ‘We wonen in een oude boerderij waarvan het dak gerenoveerd moest worden. Asbest verwijderen en dakpannen erop. Een perfect moment om gelijk meer licht op zolder te creëren.


Onze wens was om vanuit ons bed op zolder naar de sterren te kunnen kijken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar dakramen die zorgen voor maximale lichtinval en een mooi uitzicht. We hebben uiteindelijk drie hoge dakramen strak naast elkaar geplaatst. De handgreep zit onderaan, dus de hoogte maakt voor de bediening niets uit. Door de verhoogde tuimelas kun je nog onder de ramen staan als deze geopend zijn. We hebben daarnaast gekozen voor bijpassende verduisteringsgordijnen en horren. Met de hoeveelheid muggen rond de boerderij zijn horren een verademing.’Hulp nodig bij het kiezen van de juiste daglichtoplossing? FAKRO helpt je graag.

Ja, ik ontvang graag de consumentenbrochure.

Na je aanvraag ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met een downloadlink naar de brochure. 

Door je gegevens in te vullen ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid. En geef je FAKRO toestemming om je maximaal vijf keer per jaar productinformatie te sturen. Je kunt je op ieder moment afmelden voor deze berichten.